Юрій Мінаков
Коли на нашу рідну землю 24 лютого 2022 року прилетіли перші ракети і розпочалась війна, не задумуючись та не вагаючись, поспішив захищати рідну землю від російського терору. Юрій Мінаков мав звання молодшого сержанта, був навідником 1 танкового взводу 7 танкової роти 3 танкового батальйону.
За мирного життя це був спокійний, врівноважений, розсудливий та товариський хлопець, який любив читати, бути активним учасником художньої самодіяльності. Ще за шкільних років Юрій став не по віку дорослим, так як у родині крім нього було ще 7-ро молодших братів та сестер, за яких він ніс відповідальність як старший брат. Він був не в міру трудолюбивий. Захоплювався технікою, конструюванням. Після закінчення школи працював на різних роботах. Восени 2009 року був призваний на строкову службу до лав ЗСУ. У 2014 році одружився. Працював вогнетривником у ПРАТ «ЗАПОРІЖВОГНЕТРИВ».
9 червня Петрівська селищна територіальна громада живим коридором, на колінах, зустрічали та проводжали в останню путь Мінакова Юрія Валерійовича від селища Петрового до рідної Ганнівки, до села, де зростав, навчався, виховувався, жив зі своєю молодою багатодітною родиною. Висловлюємо щирі співчуття дружині Діані Юріївні, яка овдовіла в такому молодому віці, всім рідним та близьким загиблого.
Світла пам’ять Юрію та усім Героям, які пішли у Вічність, захищаючи рідну землю, які боронили від російського агресора наші мирні домівки.
Вічна слава героям! Герої не вмирають!
#ЮрійМінаков #ГероїПетрівщини


 

Немає коментарів:

Дописати коментар